7.05.2008 г., 8:55 ч.

Подари ми! 

  Поезия » Любовна
574 0 6
 

Подари ми Мечта!

От която класовете

ще падат на снопи.

Подари ми небе!

Сбрало в себе си

трели, синкопи!

Подари ми Вълшебство!

Подари ми Любов!

Подари ми Стихия!

Научи ме

да ги пазя

и твоето име

в тях да открия!

Хайде!

Подари ми!

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??