7.07.2011 г., 23:12 ч.

Подари ми екзотично цвете 

  Поезия » Любовна
887 0 0

 

Подари ми екзотично цвете

с аромат на топли дъждове,

с океан от обич във сърцето

донеси ми полъха на тропическите брегове.

 

Подари ми клонка от кипарис,

окъпана от слънчеви лъчи,

с водопад от нежност във душата

донеси ми вятъра на дивите гори.

 

Подари ми късче от небето

с нежни облаци от портокалов цвят,

с горещата любов, която искам,

подари ми целия, целия свят!

 

 

***    ***    ***

 

© Дора Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??