Подари ми екзотично цвете
с аромат на топли дъждове,
с океан от обич във сърцето
донеси ми полъха на тропическите брегове.
Подари ми клонка от кипарис,
окъпана от слънчеви лъчи,
с водопад от нежност във душата
донеси ми вятъра на дивите гори.
Подари ми късче от небето
с нежни облаци от портокалов цвят,
с горещата любов, която искам,
подари ми целия, целия свят!
*** *** ***
© Дора Трифонова All rights reserved.