Нарисувай отново очите ми,
онези,
синьо-зелените...
потопи се без страх във лъчите им,
нека бъдат щастливи...
За Теб!
Светлината да те прегръне
нека те гали...
нежно ще е...
пред твоите да се разгърне
дълбокото всъщност високо е...
Позволи ми да бъда щастлива
с цялата същност да те прегърна,
че вечност те чака,
гнездото е свила
...нека бъда красива
...нека бъда щастлива...
...за теб...
Е.И.
© Елена Всички права запазени