23.11.2008 г., 2:02 ч.

Подарявам ти днес обичта си 

  Поезия » Любовна
481 0 1
 

Подарявам ти днес обичта си,
а ти -

несбъдната мечта...
Това ли си за мен сега?

Несподелена моя любов,
не чуваш ли тъжния зов...

 

Пречи ти нещо, нали?

Зарежи всичко, остави!
Ако искаш с мен да си,
просто ела и ме вземи.

Не протягай тъй плахо към мене ръцете си.
Не затваряй за мене сърцето си.


Виждам всеки ден
как търсиш любов

и как не виждаш мен...

Погледни - някой към тебе върви,
с несподелени красиви мечти...
Вземи ги, вземи...
Подарявам ти днес обичта си...

 

2006

© Радена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??