Подарявам ти себе си! Нищо ценно,
след този дар не ще притежаваш!
Главата е грозна, тялото тленно...
Нещо по-хубаво ти заслужаваш,
ала все пак съм мъж,
(ту пиян, ту разгонен),
но съм Твой!... Тъй че дръж
този дар непригоден,
скрит в сърцето! На тъмно!
Далеч от всички очи...
Обичам те, жабче!!!
... Дано си личи!
© Николай Драгиев Всички права запазени