26.01.2008 г., 9:20 ч.

Подарък - 2 

  Поезия » Любовна
515 0 2
 

ПОДАРЪК - 2

 

На този ден аз искам да съм с теб.

От утрото до залеза - сами.

С безброй мечти, загледани във бъдното,

да станем с тебе по-добри.

 

Подарък скъп за теб съм аз приготвил.

Заключил съм го в моите гърди.

Ключа изгубих, но с ръката нежна

сърцето ми за спомен ти вземи.

 

На този ден ти искаш да сме двама.

Подаръка дори от мен не взе.

Аз имам теб - за мен това е всичко.

Ти имаш мен и моето сърце.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??