27.12.2015 г., 21:25 ч.

Подарък 

  Поезия » Друга
358 1 2

Вълшебна нощ и щастие се случи,
а любовта е негов господар,
роди се и четвъртото ми внуче,
споходи ме от Бога дар.
Дойде при нас със свойто име
и празника си занапред
ще чества с името Марина,
ще носи радост и късмет.
Благодаря ти, дъще моя мила,
за радостта, с която ме дари,
дъщеричка си и ти родила,
и Бог да ви благослови.
Като мен и ти да си щастлива
с две прекрасни дъщери,
на внуци да се радваш мили,
със здраве чак до старини.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??