31.07.2020 г., 19:54 ч.

Подарък 

  Поезия » Гражданска
528 1 0

 

Подарък е всеки миг, в който не очакваш,

не искаш, не търсиш, след късмета си не тичаш.

За щяло и нещяло - да спреш да се оплакваш,

да имаш човек, когото обичаш.

 

Подарък е всеки дъх, с обич вдишан,

и издишан с любов към любими очи.

Защото, когато човек е обичан,

нищо в живота му не е почти.

 

Явор Перфанов©

29.07.2020 г.

Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??