1.08.2007 г., 10:44 ч.

Подарък с името Любов 

  Поезия
573 0 2
 

 

Подарък с името Любов

ти правя днес. Той вечен е почти...

Подарък, с който аз до гроб

ще пазя ти очите от сълзи...

Подарък с името Любов...

Мечта, обляна във небрежност.

Подарък нося и до гроб

ще ти носи само нежност!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колкото и да не ми се иска да го казвам, нищо не е вечно, но стиха е хубав. Поздрав!
  • Хареса ми!Поздравче!
Предложения
: ??:??