31.05.2011 г., 15:26 ч.

Подарък за първи юни 

  Поезия » За деца
1764 0 10

Уж е ден на детето,
а пък сам съм у нас.
Само Батман, мечето,
динозавърът Спас


се завиват с килима.
Как бих искал и аз
днес другарче да имам -
тъй мечтая на глас.

Нека мама и татко
ме послушат веднъж,
ще им кажа накратко -
стига тигри от плюш.

Искам, щом ме обичат,
дар, но истински, жив -
може братче, сестриче...
Хич не съм придирчив.

© Владимир Виденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??