11.06.2008 г., 12:34 ч.

Подарък за Вас 

  Поезия » Философска
683 0 14

Вземи един подарък
от срещата си с мен -
Вътрешната светлина
и Вътрешният звук.
На теб ще ги даря
с обич, сега и тук.
Нека радост те озари,
че твоят стар свят
от утре става друг.
Пречисти ума си,
остави мислите далеч.
Усети живота плах
със своето сърце
и ще те напусне
отчайващият страх.
Затвори очи.
Ти си снежен връх,
едно вдъхновение
на Вселенския дъх.
Не си тъмнината,
а поредният изгрев,
на утрото синевата.
Отвори сега очи.
Ти си вече Човек,
който истината откри.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??