Молея те, не ме обичай
и недей за любов да ми шептиш,
а дари ме с малко нежност,
без да ме залъгваш ти.
Люби ме страстно и със плам,
но не ми обещавай нищо,
защото едва ли ще стегнем
ний до там.
Не ме оставяй да мечтая
и сама илюзии да градя!
Отнеми от мен миг спокойствие,
а след това остави ме,
сама със спомена
за случилото се!
© Криси Всички права запазени