Сподели на сърцето ми най-нежните си копнежи!
Не ме жали - бъди ненаситен,
нека бъде щастливо моето сърце.
На лицето ми нарисувай усмивка,
красива, лъчезарна и добра!
Но ти не пази в тебе
любовта си за "черни дни"!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени