4.05.2005 г., 1:14 ч.

Подобно йероглифи 

  Поезия
737 0 1

Думите понякога са низ
от нечетливи
йероглифи,
изписани
върху скалистата ни длан.

И плът са в корените
на очи,
избодени от тишината,
пристъргала
болезнено клепачите...

Но не е трудно
да се уловят послания,
когато можем
да четем
със третото око на сетивата си.

През междуредията скрити
на простичкото ни
обичане,
разчитаме мечтите си -
от знак
до знак...
Така проглеждаме
един във друг през себе си.

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??