5.08.2008 г., 11:42 ч.

Подписа ти нищичко не значи 

  Поезия » Любовна
686 0 4
 Съдбите ни с тебе вече са далечни,
и отдавна се разминахме по пътя.

Аз допуснах своите грешки,
сега за другата не мога да те съдя.

Но отказвам да приема, че те губя,
всяка капка кръв в мен боли.

Аз няма да си позволя да те загубя,

та дори това да струва нашите съдби...

Че какво като при друга вечер лягаш,
нали в съня си към мен ръце протягаш.

И какво като на друга си съпруг -
освен теб, в сърцето ми не влезе друг.

Защото знам, че още те интересувам,
не отричай... в погледа личи.

Че подписа ти нищичко не значи,
пред съда на нашите души.

Но аз ти бих простила,
защото знаеш...

Най-важен си ми ти...

Бих преглътнала и тази болка,
само мой пак да си...

To be continuation...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??