1.08.2024 г., 10:06 ч.

Подреденото е прозаично 

  Поезия » Пейзажна
91 0 0

Търси я в хаоса - подреденото е прозаично.

Отбягвай суетната симетрия безлична.

Наблюдение внимателно - иначе изпускаш.

Птиците, непокорен кичур, любими устни.

Гората дива, жива - как по хълмовете се излива…

Изгревът надежден - от малко облаче прикриван

Озарени очите в просъница съзират, не мигат.

Мисли нямаш, само истина, спокойствие и миг.

© Валентин Стайков Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Красотата истина е и истината красота е »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??