14.07.2010 г., 17:02 ч.

Подрумниче на надеждата 

  Поезия » Любовна
442 0 2

(завещание)

 

Така и нищо не ми каза,

а сякаш ме изпиваше с очи.
Затуй пък Господ ме наказа
да нямам мира от мечти.
 
Така и мълком си замина,
сърцето в мрежи се замята,
но зная пак, че догодина
с теб ще прекосим Земята.
 
Ще стигнем паралела непознат
отвъд страха и клюката опасна.
В очите ти пак бури ще валят,
нали надеждата чрез тях отрасна.
 
Не бива да се крием и отново
да ни засипва страшната обида.
Когато се сражаваме със слово,
поезията, май, последна си отива!

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??