2.10.2014 г., 10:16 ч.

Подслон 

  Поезия » Любовна
522 0 0

 

ПОДСЛОН

 

          Нека  студеният   вятър  свири  в  полето,

          нека  силният  дъжд  те  шиба  в  лицето,

          нека  ръцете ти  от  студ  замръзнат.

 

          За  теб,  знай,  в  моето  сърце,  любима, 

          подслон  от  вълните  бурни  на  живота

          винаги   ще   има.

         

           И  нека  през  хълм  на  планина  висока 

           бъда  твой  пътеводител  верен  в  

           желаната  от теб  посока.

© Анна Вакарелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??