Върви по мъдрите пътеки
на слънчевите светове.
Душата му - зорница свети,
за вяра и любов зове.
Крепи ни с нежната си лира
във този наш изстрадал век.
И всичко живо днес разбира:
велико е да си Човек!
© Вилдан Сефер Всички права запазени