10.02.2012 г., 17:21 ч.

Поет! 

  Поезия » Друга
676 0 3

ПОЕТ

 

Аз пазя много болки в паметта си

и всяка някога ще стане стих;

и те ще бъдат простички и къси

като въздишката на полъх тих.

 

Ще ме опиват като старо вино,

ще ми припомнят радост, страст, тъга...

И ако всичко вече съм отминал -

във мрака ще потъна на нощта...

 

К. Костадинов

© Костадин Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??