ПОЕТ
Аз пазя много болки в паметта си
и всяка някога ще стане стих;
и те ще бъдат простички и къси
като въздишката на полъх тих.
Ще ме опиват като старо вино,
ще ми припомнят радост, страст, тъга...
И ако всичко вече съм отминал -
във мрака ще потъна на нощта...
К. Костадинов
© Костадин Костадинов All rights reserved.