9.01.2022 г., 7:31 ч.

Поет 

  Поезия » Любовна, Философска
251 0 0

Поетите имат слаби сърца
всяка дума през тях преминава.
Поетът е с нежна, крехка душа
в сърце му се болката тихо стаява.

 

Но радост облей ли таз крехка душа
тя скача и блика във ней водопад.

Рей се свободно из целия свят.
И вика, крещи, щастливо се смей.

 

Тогаз настъпва внезапна разлъка

с грижа, нерадост и мъка.

Отваря се всяка нахална врата

и дава път на любовта.

 

 

© Тсе ТСЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??