Jan 9, 2022, 7:31 AM

Поет 

  Poetry » Love, Phylosophy
253 0 0

Поетите имат слаби сърца
всяка дума през тях преминава.
Поетът е с нежна, крехка душа
в сърце му се болката тихо стаява.

 

Но радост облей ли таз крехка душа
тя скача и блика във ней водопад.

Рей се свободно из целия свят.
И вика, крещи, щастливо се смей.

 

Тогаз настъпва внезапна разлъка

с грижа, нерадост и мъка.

Отваря се всяка нахална врата

и дава път на любовта.

 

 

© Тсе ТСЕ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??