5.01.2019 г., 18:23 ч.

Поет в око̀ви 

  Поезия » Друга
605 0 1

Написах

хиляди писма,

дали прочете?

 

Поне веднъж

едно от тях.

 

Лишен от свобода,

на смърт обречен;

аз още сляпо

вярвам в любовта!

 

И, че ти ще дойдеш.

С последни сили,

откупа ще го платиш.

 

Аз, един поет

в окови;

 

А ти надеждата

за мой мечтан

живот!

 

 

Стихосбирка 2019

Калоян Калинов

 

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??