Поет от мен не става май. Уви!
Пегасът ми е магарица – куца.
Дано като критик ми провърви.
По нервите на всички ще "скрибуцам".
Отритнала ме музата? Дали?
Останах неразбран.Какво пък, нека.
Перцата ви ще скубя! Ще боли!
Да си критик е работа нелека.
Рецензиите пише разбирач
и имам аргументи много здрави.
Поетчета, докарвам ги до плач,
което гениален май ме прави.
Все пак добре, че между мен и тях,
стоят екран и интернетни мрежи,
че май ще ме усмъртят от пердах,
а мъртъв гений кой ще забележи?
© Надежда Ангелова Всички права запазени