Надежда Павлова /Перличка/
...........................................................................
"Лалетата прекрасни, цветя на обичта...
На мен ли ги поднасяш или на песента?..."
...........................................................................
Ти си целия песен,
ти си целия стих.
Нищо друго не виждам,
заслепи ме за миг.
И остана след тебе
само болка от страст.
Как така ще те има
някой друг, а не аз? / :'( /
Как така ще те вземе
друга в свойто сърце?
Как така ще възпяваш
друго нежно лице?
Аз съм влюбена в тебе,
ти умираш за мен -
всичко туй го чета
във стиха всеки ден.
Ще те взема, любими!
Ще те взема оттам!
Ти не бой се и чакай!
Тръгвам! Вече летя! / ;) /
Но дали пък за мен са
тез красиви слова?
И дали са изобщо
за реална жена?
Май съвсем се увлякох
по вълшебния стих...
А поета забравих...
А човека... Убих... / :o /
Май поблазни ме слава,
че известен е той
и да знае народа,
че е бил само мой...
Май поспрях да усещам...
Май не съм вече аз...
За поета се сещам
на три водки и шнапс... / 3:) /
И какво, щом без друго
пак ще вдигна глава? /!!!/
Той обича ме лудо,
но не знае това. /!!!/
И ще кажа пред всички:
"Аз Обичах Поет!
Той е рядка порода,
НЕреален Човек..." / :* /
11.09.2013
© Надежда Павлова Всички права запазени