11.10.2011 г., 23:14 ч.

Поетеса от нов тип 

  Поезия » Хумористична
419 0 1

 

ПОЕТЕСА

 

Станах поетеса –

участвам в процеса

за гласност-перестройка

и ПАЛ-СЕКАМ  настройка…

 

Поет съм – инженер,

но не съм пенсионер –

не съм и еврокомисар,

пазарувам в бит-пазар…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??