Oct 11, 2011, 11:14 PM

Поетеса от нов тип 

  Poetry » Humour
420 0 1

 

ПОЕТЕСА

 

Станах поетеса –

участвам в процеса

за гласност-перестройка

и ПАЛ-СЕКАМ  настройка…

 

Поет съм – инженер,

но не съм пенсионер –

не съм и еврокомисар,

пазарувам в бит-пазар…

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??