17.12.2023 г., 0:09 ч.

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 1 

  Поезия » Друга
265 0 0

Коледни целувки -1


В празничната 
Свята нощ 
за едничко 
се моля – 

слънчев спомен

Любов

да възкръсне

отново!

 

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??