Dec 17, 2023, 12:09 AM

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 1 

  Poetry » Other
266 0 0

Коледни целувки -1


В празничната 
Свята нощ 
за едничко 
се моля – 

слънчев спомен

Любов

да възкръсне

отново!

 

© Илияна Каракочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??