19.12.2023 г., 13:49 ч.

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 3 

  Поезия » Друга
287 0 0

Коледни целувки – 3

 

Моля се

на всяко Рождество

за милостта голяма –

в утрото,

нежно перо,

да ме буди

ръката

на мама!

 

автор Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из книгата "Любовна литургия"

издателство "АртГраф" - 2023 г.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??