Dec 19, 2023, 1:49 PM

Поетичен цикъл "Коледни целувки" - 3 

  Poetry » Other
296 0 0

Коледни целувки – 3

 

Моля се

на всяко Рождество

за милостта голяма –

в утрото,

нежно перо,

да ме буди

ръката

на мама!

 

автор Илияна Каракочева (Ина Крейн)

из книгата "Любовна литургия"

издателство "АртГраф" - 2023 г.

© Илияна Каракочева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??