4.06.2011 г., 21:22 ч.

Поетичен коментар 

  Поезия » Хумористична
471 0 3

 

                                        ПОЕТИЧЕН  КОМЕНТАР

 

                                          събота – 4 юни 2011 г.

 

                                                  Тук                                                  К   ВИСШИТЕ

                                      няма нищо елитарно,                              Ъ      ДУХОМ

                                       а само пазарно.                                        М

 

                              По заглавия от днешни новини.

                                   Всеки може да ги види,

                                     дори да ги провери.

 

 

             Силиконовите вагини унищожени от Н А П:

                         Няма пари, но и опашки за хляб.  

               

             Никой не ми е направил предложение…

                           А баба ми седи навън

                     и чака поредното земетресение.

 

               Ревнивите жени не стигат до оргазъм:

                      Животът ни отдавна е в спазъм.

 

                Маниак вилнее из “Красна поляна”:

               Стана тя, каквато стана - не е вече Красна,

                няма и Поляна. Обичах я, обичах- беше необрана.  

 

               Всяка четвърта жена у нас яде бой вкъщи:

                          А всеки трети мъж – извън къщи

                                      и то не само от тъщи…

 

             Специална оферта за разграбване. Важи 8 часа:

                               Споко!!! Грабят почасово!!!

 

               Най-честите грешки след убийствен секс:

                   Останал жив, но без секс като прегорял кекс.

 

              Заклещени в задръствания, а после развод:

                          Вот след вот, развод след развод,

                                    заклещен в своя живот

                           е моят задръстен народ. С обич!!!

 

                                         Печатът днес:

                       Измамник измамен, със съдбата на пес,

                          наритан, набутан - и вчера, и днес.

           

      

                                 Сега или никога:

                 Живял преди Христа и след това,

                пакостлив е този лаф - Никога или сега!

 

                                                               Wali /Виолета Томова/

 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??