ПОЕТИЧЕН КОМЕНТАР
събота – 4 юни 2011 г.
Тук К ВИСШИТЕ
няма нищо елитарно, Ъ ДУХОМ
а само пазарно. М
По заглавия от днешни новини.
Всеки може да ги види,
дори да ги провери.
Силиконовите вагини унищожени от Н А П:
Няма пари, но и опашки за хляб.
Никой не ми е направил предложение…
А баба ми седи навън
и чака поредното земетресение.
Ревнивите жени не стигат до оргазъм:
Животът ни отдавна е в спазъм.
Маниак вилнее из “Красна поляна”:
Стана тя, каквато стана - не е вече Красна,
няма и Поляна. Обичах я, обичах- беше необрана.
Всяка четвърта жена у нас яде бой вкъщи:
А всеки трети мъж – извън къщи
и то не само от тъщи…
Специална оферта за разграбване. Важи 8 часа:
Споко!!! Грабят почасово!!!
Най-честите грешки след убийствен секс:
Останал жив, но без секс като прегорял кекс.
Заклещени в задръствания, а после развод:
Вот след вот, развод след развод,
заклещен в своя живот
е моят задръстен народ. С обич!!!
Печатът днес:
Измамник измамен, със съдбата на пес,
наритан, набутан - и вчера, и днес.
Сега или никога:
Живял преди Христа и след това,
пакостлив е този лаф - Никога или сега!
Wali /Виолета Томова/
© Виолета Томова All rights reserved.