22.01.2006 г., 22:53 ч.

ПОЕТИЧНА 

  Поезия
593 0 1
Поетична




Аз мислите си ще разкрия с думи
в лирична рамка ще ги обкова,
словата ще скицирам с рими
по- лесно мога да ги споделя.

Признавам,че съм малко поетична,
а ти твърдиш ,че имам свой талант,
откриваш в мен духовна естетичност-
успя да вдигнеш моя гард.

Накара ме да се размисля даже
над собствената си съдба
и мислех си дори да ти разкажа,
как чувствам се във розова мъгла.

Усетих се във грешно състояние
безпорно пожелах си го сама,
сърдечно аз изпадам в разкаяние
и Бог да ми прости това.


© Милена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??