25.06.2008 г., 23:00 ч.

Поетично за Поезията 

  Поезия » Друга
583 0 1
Поезия? Нанизи от думи разноцветни,
облаци от нежен пух,
шкафчета, побрали мисли меки,
а поетът - поетичен мук.

Поезия? Отворени прозорци от кристал,
пътеки лунна светлина,
сърца, без страх във тях остал,
единствено - любов и добрина.

Поезия? Реки от живо вино,
слова, съграждащи света,
мечти в прохладно светлосиньо,
живот, усетен със душа...

© Линда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??