15.08.2007 г., 17:30 ч.

Поезия от любим човек 

  Поезия
1229 0 1
         Твоята поезия прекрасна, отвори във сърцето ми врата,
          и даде тя възможност на душата ми -да полети във звездната тъма,
          Търсиме се често във ефира - спътникова информация,
          и намираме се - чувството напира - тъй че да отприщиме душата си.
          
          Туй е плод на висша ерудиция и богата вътрешна култура,
           Да заемем правилна кондиция, в обновление на нашата натура.
          
           Нищо в таз поезия не е фалшиво - изтъкано е от святи нотки,
            и не може то да бъде заменено, дори от 100 доларовата банкнота.

           Дърпай струните на лирата - свири,
           Пиши поезията върховна - аз ще слушам,
           че от интепретации и хорско преиграване,
           често идва ми до гуша.

           И по страниците бели, своят поздрав приеми,
           не отказвай и цветята бели,
           те пък плод са на реалност и мечти.
           Уважението и чувствата ми сплели.
 
           п. с. - Всяка капка определя
                   пътя на големият поток.
                   Всяка капка дава нова сила.
                   Ние продължаваме напред...

© БОРИС РАШЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??