31.07.2009 г., 13:35 ч.

Поезотерапия 

  Поезия » Друга
426 0 5

За болестта Алцхаймер

вместо хапчета на "Байер"

3 х 1 мои стиха

и ще остане лудостта ви тиха.

 

 

                Посветено на едно Захарче, което временно не е между нас и ни горчи

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??