4.07.2009 г., 22:52 ч.

Погали ме с добротата си 

  Поезия » Любовна
491 0 1

Нарани ме с предателство от жестокост.

Любовта ми не ти подари нечовешко отношение.

Лицето ми е пещ,

тялото лава,

кръвта замръзна

и мислите ми се шокираха

от неуважението ти към

топлата ми, чиста любов.

Не си пожелавах със сълзите ми

да повярвам в болката студена.

Ужас изпитвам,

защото те обичам.

За нищо не съжалявам и не проклинам.

С добротата си ме погалù, когато и да е.

 

 

                                                                                                                Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??