29.09.2016 г., 0:44 ч.

Поглед 

  Поезия » Любовна
304 1 3

Поглед

 

Помня ръката ти, топлата. Здраво

беше ме хванала. Мъжка! Корава!

И как, във времето, просто измръзна.

Стисках я здраво. Но тя се изплъзна.

 

Ето, отново пътуваш към мен,

знаейки как съм те чакала.

Ще ме прегърнеш с поглед студен,

ще питаш защо съм плакала.

 

А този поглед бе топъл навремето.

В очите ми се настани.

После се метна, на живота във стремето

и сега бяга встрани.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??