25.01.2009 г., 15:12 ч.

Поглед назад 

  Поезия » Друга
658 0 1

Превива се!

Превива се утробата,
която месеци наред
бе дом за мен,
превива се
и не мога да го спра...
Разяжда ме,
убива ме
страхът,
примесен с болка
и агония,
и гняв,
ръката й
далеч е,
не достигам,
дели ни бариера
с главно Т,
превива се,
крещи,
трепери,
но как да и помогна
 КАК?
Само...
... ако...

... можех
... щях.

Будя се,
кошмар

дали?
Сън
или реалност бе?
Не знам,
но плача.



***
И казва, уж забравила е вече,
но по белезите друго си личи,
а аз единствено се моля:

Господи,
дано да ми прости...

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??