17.12.2008 г., 19:59 ч.

Поглед откъм нощта 

  Поезия » Друга
442 0 0
 

Има дни, в които активно творим

и извира талантът отвътре.

Има дни, в които активно стоим

и нищо не ни идва отвътре.

 

Има дни, в които всичко ни вълнува

и мислим и даже тъгуваме.

Има дни, в които тихо мълчим

и май въобще не мъдруваме.

 

Има дни, в които усещаме пак, че живеем.

И да живее човек май си струва.

Има дни, в които не можем да се засмеем.

И да се смеем пак не си струва.

 

А идват дни, в които празнуваме

и в които подаръци даваме.

Идват дни да коледуваме,

а на себе си какво ще даряваме?

© Христина Конова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??