Има дни, в които активно творим
и извира талантът отвътре.
Има дни, в които активно стоим
и нищо не ни идва отвътре.
Има дни, в които всичко ни вълнува
и мислим и даже тъгуваме.
Има дни, в които тихо мълчим
и май въобще не мъдруваме.
Има дни, в които усещаме пак, че живеем.
И да живее човек май си струва.
Има дни, в които не можем да се засмеем.
И да се смеем пак не си струва.
А идват дни, в които празнуваме
и в които подаръци даваме.
Идват дни да коледуваме,
а на себе си какво ще даряваме?
© Христина Конова All rights reserved.