30.04.2018 г., 16:00 ч.

Погледа на сърцето... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
665 3 7

Погледа на сърцето...

 

Ти ме видя, аз също...

 

Само с поглед ме прегърна

и погледа ти сля се с моя...

И разбра какво е сърцето ми...

направи ме част от твоето...

 

Само този жест беше нужен,

но аз го видях преди това...

А усмивката ти носи лъчи...

крилата с които полита сърцето...

 

Погледни през прозореца

на моята душа и ще видиш

че въздухът в мечтите ти

подхранва вярата ми...

 

От днес всичко е в цветове...

от днес знам акорди трептят...

от днес започнах да обичам...

да откривам себе си в теб...

 

Да копнея да посветя дните си,

на това да пея щастието за теб...

Днес чувствам цяла душата си...

и мога да споделя любовта си...

 

Знам какво е да пазиш нечия душа,

чувствам го със всяко едно кътче...

чувствам го със живота си и всичко,

което съм, с тази песен, която копнее...

 

Откакто ти се появи със изгрева

знам какво е да се мечтае в залеза...

Искам да остаря с теб, ръце в ръце

и така двамата заедно, моя любов...

 

Да знаем, че няма да ни стигне живота,

за да изразим любовта си...

че се наслаждаваме на всеки миг живот

за да се обичаме...

 

Че е по - дълбоко от всички морета

това, което един в другого чувстваме...

по - голямо от небето и земята...

безкрайно като полета на птиците...

 

Погледни отново през прозореца

на моята душа и ще видиш...

че уханието на душата ти...

рисува цветовете в живота ми...

 

Откакто ти се появи със изгрева

знам какво е да се мечтае в залеза...

Искам да остаря с теб, ръце в ръце

и така двамата заедно, моя любов...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

За да видим някого трябва да го погледнем със сърцето си, а не с очите си...да го погледнем със сърцето си и ще видим сърце, което може би като огледало се отразява в нашето...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, приятели! Бъдете здрави, вдъхновени и щастливи и обичащи! Сърцето е пътя към това...то вижда, чува и може да почувства всичко...
  • Извира от душата!
  • Твоята поезия е толкова красива, Лили и ухае на любов! Благодаря ти за това, че накара сърцето ми да потрепне, докато чета този стих.
  • Haresah ! Mnogo chisto ? Bravo !
  • Много е красиво! Усещат се тези редове!
  • Сърцето също гледа!Хубаво е,Лили!!!
  • Лили, прекрасно изживяване си вплела в тези редове...
Предложения
: ??:??