Ти ме видя, аз също...
Само с поглед ме прегърна
и погледа ти сля се с моя...
И разбра какво е сърцето ми...
направи ме част от твоето...
Само този жест беше нужен,
но аз го видях преди това...
А усмивката ти носи лъчи...
крилата с които полита сърцето...
Погледни през прозореца
на моята душа и ще видиш
че въздухът в мечтите ти
подхранва вярата ми...
От днес всичко е в цветове...
от днес знам акорди трептят...
от днес започнах да обичам...
да откривам себе си в теб...
Да копнея да посветя дните си,
на това да пея щастието за теб...
Днес чувствам цяла душата си...
и мога да споделя любовта си...
Знам какво е да пазиш нечия душа,
чувствам го със всяко едно кътче...
чувствам го със живота си и всичко,
което съм, с тази песен, която копнее...
Откакто ти се появи със изгрева
знам какво е да се мечтае в залеза...
Искам да остаря с теб, ръце в ръце
и така двамата заедно, моя любов...
Да знаем, че няма да ни стигне живота,
за да изразим любовта си...
че се наслаждаваме на всеки миг живот
за да се обичаме...
Че е по - дълбоко от всички морета
това, което един в другого чувстваме...
по - голямо от небето и земята...
безкрайно като полета на птиците...
Погледни отново през прозореца
на моята душа и ще видиш...
че уханието на душата ти...
рисува цветовете в живота ми...
Откакто ти се появи със изгрева
знам какво е да се мечтае в залеза...
Искам да остаря с теб, ръце в ръце
и така двамата заедно, моя любов...
© Лили Вълчева Все права защищены