22.09.2010 г., 22:36 ч.

Погледнах те 

  Поезия » Любовна
1464 0 5

Погледнах те -

в очите ти звезда гореше!

Ще може ли

от нея пламък да си взема?!

Нахлуват в мен

немигнали въпроси

и стихове

от будната поема

на времето...

 

Какво че мислите ми

в тъмното ме жарят,

щом любовта

тревожи и светли ме!

Ще те докосна сам -

да ме повикаш ласкаво,

по име,

звездице -

ти, която не догаряш!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??