9.08.2008 г., 7:03 ч.

Погледнете си душата 

  Поезия
1066 0 6
  Погледнете си душата

 

Погледнете си душата

безсуетно огледална,

както винаги в децата

се поглежда идеално.

 

Разпознайте там живота,

сълзите и самотата,

всяка мъничка Голгота,

всяко следващо нататък;

 

Всеки миг сияйно светъл,

всеки смях си припомнете.

Погледнете си душата.

С гордост. И се усмихнете.

 

На М. Георгиева

© Владислава Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??