9.02.2010 г., 20:44 ч.

Погледни бъдещето си! 

  Поезия » Гражданска
1043 1 2

Няма по-важно от здравето,

няма по-важно от това,

да умееш да си пазиш

по някъкав начин "гърба"!

 

Няма по-хубаво,

няма по-сладко от това,

да можеш да ходиш и слушаш

какво става по света!

 

Затова, човеко, се поспри

и нервите напразно не хаби,

а работи в рамките на нормалното

и спечели...

 

Погледни към бъдещето си

и запомни само това,

че ако си здрав, ще постигнеш

всичко, което вчера си пожела!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??