Няма по-важно от здравето,
няма по-важно от това,
да умееш да си пазиш
по някъкав начин "гърба"!
Няма по-хубаво,
няма по-сладко от това,
да можеш да ходиш и слушаш
какво става по света!
Затова, човеко, се поспри
и нервите напразно не хаби,
а работи в рамките на нормалното
и спечели...
Погледни към бъдещето си
и запомни само това,
че ако си здрав, ще постигнеш
всичко, което вчера си пожела!
© Ребека Иванова All rights reserved.